A kosár üres!
Fair Tale sheavaj

2016 novemberétől az összes finomítatlan shea vajat tartalmazó termékünkben a Ghána szívéből, méltányos kereskedelemből származó Fair Tale sheavajat használjuk. Mit is mondhatnánk, egyszerűen mesés ez a finomítatlan, krémes és enyhén füstös, telt aromájú vaj. Azért esett rá a választásunk, mert kivételes minőség, és egy elképesztően jó fej cégtől vásároljuk, amely a méltányos kereskedelmet nagyon komolyan veszi, és érezhetően szívből csinálja.

Ha FRISS! kozmetikumot vásároltok, legyetek vele tisztában, hogy közvetve a shea vajat készítő ghánai családokban felnövő gyerekek oktatását is támogatjátok. A projektben részt vevő családok számára ez a legfontosabb cél és kitörési lehetőség, így a legnagyobb ajándék is. Minden fél kilogramm eladott sheavaj után a részt vevő asszonyokkal együtt döntenek, hogy hova menjen a befolyt pénz. Taneszközöket, sporteszközöket, az iskolába épp szükséges dolgokat vásárolnak az alapítványokban összegyűlő pénzből. Így miközben a testetekkel törődtök, a lelketeket is melegséggel töltheti el, hogy nem csak ti jártok jól, hanem hozzátesztek valamit ahhoz, hogy egyenlőbbek legyünk ezen a bolygón. Mivel ez az ügy kiemelten fontos számunkra, és szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mennyire számít a tudatos vásárlás, külön Fair Tale logós matricával is megjelöljük az etikus kereskedelemből származó shea vajat tartalmazó termékeinket.
Ha szeretnél még többet megtudni erről a különleges shea vajról, látogass el a forgalmazó honlapjára.
A Fair Tale shea vaj hagyományos, rusztikus kézi eljárással készül, amit a beágyazott videóban részletesen bemutatnak. Nézzétek meg feltétlenül, szerintünk lenyűgöző!

Ez tényleg FRISS!

Írj nekem bátran, kérdéseidre, visszajelzésedre örömmel válaszolok. Minden vevőmmel külön foglalkozom, mert szeretek veletek személyes kapcsolatot tartani.

Ha Ön már regisztrált, kérjük jelentkezzen be itt!

Fiók létrehozása

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Kérdésed van? Hívj vagy írj nekünk! Hívásod héköznap 9-18 óra között várjuk.

06 30 422 7380

frisskozmetikum@gmail.com